Didžiąją rungtynių dalį iniciatyvą savo rankose turėjo pasvaliečiai, kurie po dviejų kėlinių buvo įgiję 6 taškų pranašumą, tačiau trečiąjį kėlinį pralaimėjo rezultatu 8:16, kas lėmė tai, jog „Rūdupis“ išsiveržė į priekį. Ketvirto ketvirčio pradžioje svečiai iš Prienų dar buvo padidinę savo pranašumą iki 7 taškų (55:48), bet „Pieno žvaigždės“ spurtavo 7:0 ir išlygino rezultatą - 55:55.

Per likusį laiką vyko atkakli kova, o bene svarbiausia akimirka tapo Trevono Hugheso perimtas kamuolys, likus žaisti 48 sekundėms, ir dėjimas į krepšį, išvedęs pasvaliečius į priekį. Per likusį laikas nė viena komanda pasižymėti nesugebėjo.

„Pieno žvaigždžių“ naujokas Gytis Sirutavičius per 5 žaidimo minutes į krepšį nemetė, perėmė 1 ir prarado 2 kamuolius bei 2 sykius pažeidė taisykles.

„Rūdupio“ gretose jau rungtyniavo iki šiol traumą besigydęs Saulius Kuzminskas. Jis aikštėje praleido 12 minučių, o per jas pelnė 2 taškus (1/2 dvitaškių), atkovojo 3 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą bei 2 kartus prasižengė.

„Pieno žvaigždės“: Trevonas Hughesas 19, Saulius Kulvietis 12, Eimantas Bendžius 10, Žydrūnas Kelys 7 taškai.

„Rūdupis“: Simas Buterlevičius (5 atk. kam.) 12, Gediminas Orelikas (6 atk. kam.) 11, Edgaras Želionis 10, Gintaras Kadžiulis 8 taškai.