„Kad viskas sėkmingai įvyktų“, – nors atrodė kiek susirūpinęs, bet kaip visada linksmai atsakė Darjušas.

Praėjusiame sezone, po ilgos pertraukos, vėl kartu vienoje komandoje – Kauno „Žalgiryje“ – rungtyniavę broliai nori, kad taip būtų ir ateityje.
Dėl šios priežasties jie yra pasiryžę net susimažinti atlyginimus, kurie įrašyti vis dar galiojančiose jų sutartyse su „Žalgiriu“. Mat buvusio savininko Vladimiro Romanovo paliktų skolų slegiantiems Lietuvos čempionams senosios sutartys yra per didelė našta.

„Pirma – noriu, kad komanda žaistų Eurolygoje, o antra – norėtųsi ir toliau žaisti kartu su broliu. Tai būtų „Žalgirio“ pliusai“, – šaldydamas kelį po Lietuvos rinktinės treniruotės pasakojo D. Lavrinovičius.

„Aišku, kad sutiktume pasekti Roberto Javtoko pavyzdžiu ir susimažinti atlyginimus. Aš tikrai. Bet daug kas priklauso ir nuo klubo. Kokia tikimybė, kad liksim „Žalgiryje“? Manau, 50 ant 50“, – prognozavo lapkritį 34-ąjį gimtadienį švęsiantis brolis.

Praėjusį sezoną Lavrinovičiai buvo viena svarbiausių sėkmingo „Žalgirio“ sezono Eurolygoje, VTB Vieningoje lygoje ir LKL priežasčių.

Darjušas neslėpė, kad jį ir brolį kalbina kitą sezoną Eurolygoje debiutuosianti Kijevo „Budivelnik“ ekipa, tačiau plačiau apie derybas kalbėti nenorėjo.

„Manau, kad per savaitę, ar dvi, viskas turėtų išsispręsti. Į Europos čempionatą norėtume vykti žinodami, kur žaisime kitą sezoną“, – vylėsi D. Lavrinovičius.