„Aš nesiruošiu kapituoliuoti ir nuleisti rankų. Turiu penkis vaikus ir noriu, kad jie žinotų, jog jų tėvas buvo kovotojas ir lengvai nepasidavė. Ne, aš negalvoju apie pinigus. Aš galvoju apie NBA, kuri yra mano širdyje – aš myliu šią lygą ir noriu žaisti krepšinį kiekvieną savo gyvenimo dieną“, – agentūra AP cituoja naujiausią Ch. Bosho pareiškimą.

Primename, kad Ch. Bosho sveikata visiškai pašlijo dar praėjusiais metais, kuomet medikai jo kraujyje aptiko krešulių. Vėliau jis sugrįžo ant parketo, tačiau baigiantis 2015-2016 m. sezonui liga vėl pasikartojo.

Po atliktos reabilitacijos šią vasarą aukštaūgis planavo dar vieną sugrįžimą, bet pakartotiniai tyrimai vasarą atskleidė tą pačią bėdą – žaidėjo sveikata nėra tokia, kad jis galėtų visa jėga žaisti krepšinį. Anot P. Riley, aikštėje rizikuoti krepšininko gyvybe jis tikrai neketina.

Per paskutinius du sezonus ir anksčiau traumų bei ligų kamuotas aukštaūgis sužaidė 97 rungtynes. Nepaisant to, Ch. Boshas tvirtina, kad tai dar nėra jo karjeros pabaiga.

„Aš tikrai žinau, kad galėčiau veikti kažką kito, tačiau tuo pačiu suprantu, kad nebūčiau laimingas. Aš noriu būti krepšinio aikštelėje, noriu būti NBA“, – tvirtino jis.

Pastarosiomis dienomis JAV žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad aukštaūgiu susidomėjo Klivlando „Cavaliers“ klubas, kuriame didžiulę įtaką turi ryškiausia jo žvaigždė LeBronas Jamesas. Kartu su Ch. Boshu jis yra laimėjęs du NBA čempiono žiedus „Heat“ gretose (2012, 2013 m.). Nors vėliau L. Jamesas ir nusprendė palikti Majamį, su Ch. Boshu jie išliko bičiuliai.

„Aš palaikau savo bičiulį Chrisą sunkioje situacijoje. Svarbiausia – jo sveikata. Tai labai sunki situacija, tačiau aš visada išliksiu geru jo draugu ir palaikysiu sunkiose akimirkose“, – neseniai sakė L. Jamesas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją