Lietuvis su Prancūzijos klubu sutartį sudarė iki sezono pabaigos.

aukščiausioje Prancūzijos lygoje penktą vietą užimanti Limožo ekipa šį sezoną varžosi ir Europos taurėje („Eurocup“). Prieš dvi savaites ši ekipa lankėsi Vilniuje ir pralaimėjo „Lietuvos rytui“ 72:96.

Šios ekipos „Eurocup“ taurės grupių etapą baigs tarpusavio maču Limože gruodžio 26 d.

210 cm ūgio T. Lydeka praėjusį sezoną užbaigė Sasario „Banco di Sardegna“ klube. Italijos pirmenybėse vidurio puolėjas vidutiniškai žaisdavo po 21 min., pelnydavo po 6,3 taško ir atkovoto po 4,9 kamuolio.

T. Lydeka yra atstovavęs Ukrainos, Olandijos, Graikijos, Italijos, Rusijos ekipose, 2014 m. sezoną pradėjo Panevėžio „Lietkabelyje“, tačiau vėliau persikėlė į Sopoto „Trefl“.

2015-ųjų rudenį rankomis sukirto su Buenos Airių „San Lorenzo“ ekipa ir įsirašė į istoriją kaip pirmasis Lietuvos krepšininkas, žaidęs Argentinos čempionate. Tačiau negaudamas pakankamai laiko žaisti nutarė nutraukti kontraktą ir žiemą persikėlė į Pezaro „Consultinvest“ (Italija) ekipą, kurioje jau buvo rungtyniavęs praeityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)