K. Natiažko 2013 metais atstovavo Ukrainai Europos čempionate Slovėnijoje, kur vidutiniškai pelnydavo po 7,7 taško ir atkovodavo po 4,6 taško. Ukrainiečiai Senojo žemyno pirmenybėse užėmė aukštą šeštą vietą ir dalyvaus šių metų pasaulio čempionate (pasaulio taurės turnyre) Ispanijoje.

Praėjusį sezoną K. Natiažko žaidė Mariupolio „Azovmaš“ klube ir rungtyniavo Ukrainos Superlygoje bei VTB Vieningos lygos čempionate.

„Man tai yra didžiulis žingsnis pirmyn. Pirmą kartą savo karjeroje profesionalų krepšinyje būsiu legionierius iš užsienio. Tai man rimtas iššūkis, bet aš esu jam pasirengęs. „Lietuvos rytas“ - stiprus klubas su turtinga istorija, todėl aš esu laimingas, kad būsiu šios komandos narys“, - fibaeurope.com sakė K. Natiažko.

Jei puolėjas Vilniuje žais taip pat kovingai, kai ir dvejus pastaruosius metus už amerikiečio Mike'o Fratello treniruojamą Ukrainos rinktinę, „Lietuvos ryto“ vadovai turėtų būti patenkinti.

„Aš esu labai kovingas ir visada noriu tik pergalių. Aš tikiu, kad būsiu naudingas „Lietuvos ryto“ klubui“, - pabrėžė ukrainietis.

K. Natiažko ne tik galingai žaidžia po krepšiais, bet taip pat neblogai pataiko iš vidutinio nuotolio ir tritaškio zonos. O tai tikrai kels problemų varžovų gynybai.

Pasaulio čempionate K. Natiažko ir Ukrainos rinktinė žais C grupėje drauge su JAV, Suomija, Turkija, Naująja Zelandija ir Dominika. Ukrainiečiai pasirengimą planetos pirmenybėms pradės liepos 15 d. Južnyj mieste (Ukraina). Čia jie dalyvaus turnyre, kur taip pat žais kanadiečiai, gruzinai ir slovėnai.

Rugpjūčio pradžioje Ukraina persikels į Lietuvą, kur stovyklaus Klaipėdoje bei čia sužais draugiškas rungtynes su Lietuvos rinktine.

Rugpjūčio 14-18 d. Ukrainos rinktinė žais turnyruose Prancūzijoje ir Ispanijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)