Vilniaus „Lietuvos rytas“ šį sezoną skyrė itin didelį dėmesį savo sirgaliams, nes praėjusią vasarą jie išreiškė stiprų pasitikėjimą klubu – per mažiau nei parą buvo išparduoti 1800 abonementų į abi arenas, o iš viso aistruoliai įsigijo net 3000 abonementų į 2017-2018 m. sezono rungtynes.

Tai lėmė itin didelį lankomumo augimą sostinės krepšinio arenose. LKL čempionato reguliariajame sezone „Lietuvos ryto“ rungtynes vidutiniškai stebėjo 34 proc. daugiau žiūrovų nei pernai, o atkrintamosiose šis augimas pasiekė įspūdingą 106 proc. ribą. Verta paminėti, kad šiemet Vilniaus ekipos rungtynės LKL atkrintamosiose yra labiausiai žiūrimos lygoje, o Europos taurėje vilniečiai pagal lankomumą nusileido tik vienam klubui.

„Džiaugiamės, kad šį sezoną Vilniaus krepšinio aistruoliai parodė savo meilę klubui ir aktyviai lankėsi rungtynėse, kuriose kiekvieną kartą stengiamės nustebinti bei padovanoti aukščiausio lygio krepšinio renginį, – teigė rinkodaros vadovė Loreta Stakauskaitė. – Stengiamės suburti Vilniaus krepšinio bendruomenę, todėl abonemento kortelę keičia klubo narystė, kurios dėka aistruoliai sulauks įvairiausių pasiūlymų bei išskirtinių nuolaidų. Savo fanams dovanosime ne tik rungtynes, bet ir tik jiems skirtus ypatingus renginius.“

Nuo kito sezono „Lietuvos ryto“ abonemento kortelę pakeis sezono narystė, kuri suteiks ne tik galimybę stebėti Vilniaus komandos namų rungtynes, bet ir suteiks daugybę klubo, rėmėjų, partnerių bei draugų pasiūlymų. Šiemet klubas padėjo stiprius pamatus nuolat dovanodamas aistruoliams įvairiausius pasiūlymus abonementų kortelių turėtojams.

Kito sezono „Lietuvos ryto“ narysčių vietų pasirinkimas – gerokai didesnis, o tai leis išsirinkti patogiausias vietas arenoje bei sutaupyti. Sezono narystės – nuo 49 eurų, o tokia narystė leis sutaupyti net 155 eurus, kuriuos mokėtumėte pirkdami įprastus bilietus į kiekvieną dvikovą.

Pirmą kartą Vilniaus krepšinio gerbėjų laukia ir sezono narystės BMW klube, kurio dėka aistruoliai gaus atskirą įėjimą ir barą arenoje bei pačias geriausias vietas stebėti „Lietuvos ryto“ dvikovas. Negana to, šias narystes pasirinkę krepšinio gerbėjai gaus 15 eurų dovanų čekį klubo atributikai įsigyti.

Naujojo sezono narysčių prekyba visiems sirgaliams bus prieinama nuo birželio 18 dienos, nes iš pradžių klubas už ištikimybę nori atsidėkoti savo lojaliausiems sirgaliams, kurie yra įsigiję abonementus.

„Esame nepaprastai laimingi, kad klubas vertina lojalius sirgalius, kuriems yra suteikiama daugiau privilegijų bei patraukliausia kaina sezono narystėms įsigyti, – teigė „B Tribūna“ atstovas bei klubo projektų vadovas Donatas Žunda. – Tikimės, kad kitą sezoną rungtynėse sirgalių rinksis dar daugiau nei šiemet, o komanda jiems atsidėkos iškovodama daugybę pergalių.“

Naujojo sezono narystės „Lietuvos ryto“ sirgaliams leis stebėti visas sostinės komandos dvikovas LKL bei Europos taurės pirmenybėse. Su vienu abonementu aistruoliai gali įsigyti dvi naujojo sezono narystes.

"Neptūno" sirgaliai

Dėl bronzos medalių LKL atkakliai kovojančio Klaipėdos „Neptūno“ sirgaliai nuo birželio 12 dienos galės įsigyti abonementus į ateinančio, 2018/2019 metų, sezono namų rungtynes. Klubo gerbėjai kviečiami paskubėti, nes abonementai bus parduodami tik vieną mėnesį, iki liepos 12 d.

„Šiemet prekybą abonementais pradedame kaip niekada anksti – dar niekada vienam sezonui nesibaigus, nebuvome pradėję prekybos kito sezono abonementais. Prekybą paankstinome sirgalių prašymu – būdavo, kad sulaukdavome apgailestavimų, kad vasarą jie išvažiuoja ilsėtis ir ne visada suseka žinutes apie prekybą abonementais. Šiemet tikimės, kad visi spės ateinančio sezono laisvalaikiu pasirūpinti dar prieš prasidedant vasaros atostogų bumui“, – sako Klaipėdos „Neptūno“ direktorius Vilius Sukonas.

Sirgaliai galės rinktis iš keturių abonementų variantų, kurie skiriasi tik vieta salėje ir kaina. Abonementų kainos visam sezonui prasidės nuo 108 eurų.Visiems 2017/2018 metų sezono abonementų turėtojams sudarytos patrauklios sąlygos įsigyti abonementą ir kitam sezonui – jiems bus taikoma 10 proc. nuolaida. Be to, nepamiršti ir daugiau abonementų vienu kartu perkantys sirgaliai – keturis sezono abonementus galima įsigyti už trijų abonementų kainą. Tačiau šiuo pasiūlymu galės pasinaudoti tik pirmieji 500 sirgalių, kuriems vienas abonementas kainuos iki 24 proc. pigiau.

„Mūsų klubas – tai ne tik Klaipėdos, bet ir viso pajūrio regiono komanda. Dėliodami šių metų abonementų kainodarą, stengiamės ne tik išlaikyti ištikimiausius gerbėjus, kurie lankosi kone kiekvienose mūsų rungtynės „Švyturio“ arenoje, bet ir toliau sudaryti patraukliassąlygas prie sirgalių būrio prisijungti šeimoms ar didesnėms draugų kompanijoms.Visos iš bilietų surinktos lėšos yra skiriamos tiek pagrindinės komandos stiprinimui, tiek sėkmingos krepšinio piramidės vystymui. Tikriems krepšinio aistruoliams abonementas – ne tik patogus, bet ir finansiškai patrauklus sprendimas“, – tvirtina V. Sukonas ir skaičiuoja, kad šiemet abonementų turėtojai į „Neptūno“ rungtynes mokėjoiki 50 procentų pigiau nei tie, kurie pirko bilietus į kiekvienas rungtynes atskirai.

Abonementai galios į visas uostamiesčio klubo rungtynes Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.Kitąmet, kaip ir šiemet, klubas kausis LKL ir viename iš Europos krepšinio turnyrų.

Praėjusiais metais sirgaliai įsigijo beveik 2 tūkst. uostamiesčio klubo abonementų. Šiemet komandos vadovų lūkesčiai didesni – tikimasi parduoti apie 2,5 tūkst. abonementų. „Įrodėme, kokie stiprūs esame, nepalaužiami, kovotojai. Tai viena priežasčių, kodėl mus taip myli sirgaliai. Ačiū jiems už tai. Be to, pastebiu, kad šiemet mūsų vyrų atkaklumas padėjo komandai pritraukti nemažą būrį naujų gerbėjų, – augančia sirgalių armija džiaugiasi klubo direktorius. – Sirgaliams turime dar vieną gerą žinią– su įsigytu abonementu jiems bus suteikiamos nuolaidos ir pas įvairius klubo partnerius.“

Praėjusią savaitę klubas paskelbė apie naują bilietų platinimo partnerį – „Tiketą“, kuri ir platins naujojo, 2018/2019 metų, sezono abonementus. Abonementus galima įsigyti naujai atidarytoje „Tiketos“ kasoje Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, kitose bendrovės kasose, internetu www.tiketa.lt arba naudojantis „Tiketos“ mobiliąja programėlė.

Bilietus į likusias šio sezono Klaipėdos „Neptūno“ rungtynes platina ankstesnis partneris – bilietai.lt. Nuo rudens bilietų platinimu į rungtynes taip pat rūpinsis „Tiketa“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)