Kaip skelbia oficiali klubo svetainė, sutartis pasirašyta vieneriems metams. Prie „Lietuvos ryto“ vairo stovėti likęs T. Pačėsas šį amerikietį treniravo lenkų Gdynės „Asseco“ ekipoje.

„Jis pas mane žaidė dvejus metus. Puikiai žinau ir jo savybes, ir kaip jas pritaikyti, todėl ir norėjau šio žmogaus. Jo fiziniai duomenys – labai geri, didelė ištvermė. Žinome jo amžių, bet jis dar tikrai gali būti naudingas. Aš jį labai gerai pažįstu“, – lrytas.lt sakė T. Pačėsas.

Prieš septynerius metus Lenkijos pilietybę gavęs D. Loganas yra atstovavęs šios šalies rinktinei, o praėjusius du sezonus žaidė Eurolygoje, kur vilkėjo Italijos Sasario „Dinamo“ komandos marškinėlius.

„Jis gali tapti mūsų pagrindiniu taškų pelnytoju. Aš jį matau, kaip atakuojantį gynėją. Jis pas mane žaidė šioje pozicijoje. Taip žaidė ir kituose klubuose. D. Loganas gerai žaidžia vienas prieš vieną ir puikiai ginasi. Jis turi daug pliusų“, – kalbėjo treneris.

„Lietuvos ryto“ klubas po bronzinio sezono Lietuvos čempionate atsisveikino su šešiais krepšininkais. Išvyko Denisas Lukašovas, Kendrickas Brownas, Adas Juškevičius, Marius Runkauskas, Gediminas Orelikas.

Sostinės ekipa be naujoko dabar turi Roką Giedraitį, Artūrą Gudaitį, Antaną Kavaliauską, Julių Juciką, Deividą Gailių, Karolį Guščiką, Aistį Pilauską ir Artūrą Jomantą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)