Sostinės klubas tikėjosi sulaukti žiūrovų antplūdžio į mačą su „Vytautu“ ir padidino bilietų kainas į šeštadienio „Lietuvos ryto“ mačą su „Vytautu“.

Pavyzdžiui, paprastas bilietas į artėjančias LKL rungtynes su „Lietkabeliu“ (sausio 20 d.) kainuoja 5 eurus, o į šio šeštadienio mačą su „Vytautu“ – net nuo 12 eurų.

Tiek nekainuos įėjimas į „Eurocup“ mačą, pavyzdžiui, į sausio 24 d. rungtynes su Turino „Fiat“ bilietų kainos prasideda nuo nuo 8 eurų.

Penktadienį „Vytauto“ klubas gavo visus reikiamus amerikiečių dokumentus ir įtraukė juos į „Vytauto“ sudėtį Lietuvos krepšinio lygoje (LKL).

„Vytauto“ strategas Virginijus Šeškus džiaugėsi, kad komandoje pagaliau bent jau 10 žaidėjų. Netrūko realių lūkesčių, kad solidžiu atsarginių suoleliu negalinčio pasigirti „Vytauto“ gretose galbūt bent jau vyresnysis brolis LiAngelo Ballas gali debiutuoti sostinėje mače su „Lietuvos rytu“.

Tačiau šeštadienį socialiniame tinkle „Twitter“ JAV sporto žiniasklaidos giganto ESPN reporteris Jeffas Godmanas, praneša, kad remiantis brolių Ballų tėvu LaVaru, jo sūnūs mače tikrai nepasirodys rungtynėse.

Be to, „Vytautas“ penktadienį vidurnaktį informavo, kad priėmė sprendimą šį sezoną nebetęsti kovų Baltijos krepšinio lygoje (BBL) ir vietoj jo surengs draugiškų rungtynių ciklą su NKL ir LKL jaunimo komandomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (217)