Dvikova vyks toje pat arenoje, kur šeimininkai savaitgalį iškovojo Europos taurę, o Lietuvos klubas užėmė trečią vietą, - rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Vilniuje trečiadienį „Lietuvos rytas“ įskėlė čempionų aureolę - VTB lygos ketvirtfinalio iki dviejų pergalių starte „Chimki“ buvo įveiktas 82:71.

Pasak Vilniaus ekipos puolėjo Artūro Jomanto, „po pergalės Europos taurės turnyre „Chimki“ komanda buvo emociškai išsikvėpusi - tuo pasinaudojome“.

Tačiau dabar, A. Jomanto teigimu, „Chimki“ ekipa žais savo arenoje ir neturės kur trauktis, todėl neabejotina, kad antros pergalės vilniečiams lengvai neatiduos, teigia dienraštis „Lietuvos rytas“.

Tuo tarpu paklaustas, kaip rengsis revanšui su Vilniaus klubu, Rimas Kurtinaitis „Kauno dienai“ atsakė, kad vilniečiai jo auklėtiniams - įveikiami varžovai.

„Rimtai pasitreniruosime, išnagrinėsime klaidas, tačiau pagrindinis dalykas bus žaidėjų nusiteikimas. Psichologiniam pasirengimui skirsime itin didelį dėmesį. Mes mokame susikaupti ekstremaliose situacijose ir ne sykį tai įrodėme. Vilniečiai mums - įveikiami varžovai“, - „Kauno dienai“ sakė R. Kurtinaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją