Likus žaisti 38 sekundes komandas skyrė 8 taškai (74:82), o „Spirou“ ekipą gelbėti bandė Billy Baronas. Nors buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ gynėjas pelnė 7 taškus iš eilės, varžovai sėkmingai realizavo baudų metimus ir pergalės iš rankų nepaleido.

Iš viso 24-erių amerikietis per 30 minučių surinko net 26 taškus (3/7 dvit., 6/12 trit., 2/2 baud. met.), atkovojo 2, bet prarado 5 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, gavo bloką ir 4 pražangas, išprovokavo vieną varžovo pražangą ir surinko 12 naudingumo balų.

Daugiau nei vienas šeimininkų žaidėjas neįmetė dviženklio taškų skaičiaus, o varžovus į pergalę vedė Benjaminas Sene (20 tšk.) ir Andy Panko (16 tšk., 8 atk. kam., 5 rez. perd.).

Verta pažymėti, kad LKL vicečempionų gretose neįsitvirtinęs B. Baronas yra vienas rezultatyviausių žaidėjų visame Europos taurės turnyre. Jis vidutiniškai renka net po 21,4 taško.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)