Po antros pergalės „Betsafe“-LKL pirmenybėse R. Kurtinaitis teigė, kad aukštaūgis jau netrukus turėtų atvykti į Vilnių, tačiau dėl traumos iki Naujųjų metų dar nežais.

„Ieškojome lietuvio, bet ilgai nesiblaškėme ir tikėjomės, kad Artūras Gudaitis neišvažiuos, – po pergalės 82:75 Utenoje prieš „Juventus“ sakė R. Kurtinaitis. – Galiausiai jis išvyko – duok Dieve jam sveikatos. Neturime stipraus penktojo numerio ir E. Mockevičius šią skylę turėtų užlipdyti.“

R. Kurtinaitis neslėpė nepasitenkinimo aukštaūgių žaidimu Utenoje – „Juventus“ aukštaūgiai Mindaugas Kupšas ir LaRonas Dendy pelnė atitinkamai 23 ir 15 taškų.

Vis dėlto optimizmo treneriui suteikė jaunasis aukštaūgis Martynas Echodas – jis surinko 13 taškų ir buvo naudingiausias „Lietuvos ryto“ komandoje.

„Kol kas Martynas gerai žaidžia, – po susitikimo sakė „Lietuvos ryto“ puolėjas Rokas Giedraitis. – Bet kai prisijungs E. Mockevičius, bus dar geriau.“

E. Mockevičius praėjusį sezoną žaidė NBA plėtojimosi lygoje. 25 metų 208 cm ūgio krepšininkui atlikta peties operacija ir artimiausiu metu „Lietuvos ryto“ marškinėlių jis neapsivilks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)