Kaklo skausmais pasiskundusį vidurio puolėją rinktinės treneriai nusiuntė išsitirti. Po tyrimų paaiškėjo, kad krepšininkui – kaklo nervo uždegimas. Tačiau gydytojai ramino M. Petravičių, kad tokia diagnozė nėra grėsminga ir į pratybas jis galės grįžti jau artimiausiu metu.

Tuo metu K. Lavrinovičiaus trauma nustebino jį patį. „Anksčiau niekada neturėjau tokios traumos, – po treniruotės stebėjosi aukštaūgis. – Skauda nugarą. Nenoriu rizikuoti, todėl vakare nuvažiuosiu atlikti magnetinio rezonanso tyrimą. Tikiuosi, kad viskas bus gerai.“

Gynėjas Tomas Delininkaitis po treniruotės šaldė anksčiau traumuotą kojos pėdą. „Visi neinam jaunyn“, – šmaikštavo 27-erių metų krepšininkas.

Tuo metu dar praėjusią savaitę čiurną išsisukęs Mantas Kalnietis per pratybas jau bėgiojo su komandos draugais. Specialų įtvarą dėvėti turintis gynėjas kol kas tik vengia fizinio rengimo trenerio Virginijaus Mikalausko skiriamų pratimų apatinei kūno daliai.

„Tokia krepšininkų kasdienybė“, – šalto proto neprarado rinktinės strategas Ramūnas Butautas.

„Čia yra darbinės ir kasdienės traumos, mes jų nesureikšminame. Jų nutinka per visas treniruotes. Ačiū Dievui, neturime jokių rimtų traumų“, – DELFI ir sirgalius ramino vyriausiasis treneris.

Smulkioms traumoms išsigydyti mūsų šalies sportininkai dar turės laiko. Pajūryje rinktinės kandidatai stovyklaus dar visą šią savaitę, o sekmadienį jau rinksis pratyboms Kaune.

Rugpjūčio 12-ąją Kaune mūsiškių laukia pirmosios oficialios draugiškos rungtynės su kaimyninės Latvijos rinktine.

Europos čempionatas Lenkijoje startuos rugsėjo 7-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją