Jis nuo 2003 metų atstovauja KKML „C“ grupės „Rovinijos“ ekipai. Praėjusią savaitę R. Gudas išrinktas KKML savaitės žaidėju, kai „Rovinijos“ komanda 81:65 nugalėjo „Bangą“, o pats R. Gudas pelnė net 45 taškus (vidutiniškai per rungtynes įmeta po 28,5 taško).

Neseniai Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjai Paulius Jankūnas ir Jonas Mačiulis, Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Vladas Garastas bei sekretorius Mindaugas Balčiūnas atėjo padėkoti Klinikų vadovams ir medikams už tai, kad saugojo krepšininkų sveikatą, ją stiprino, slopino skausmus Europos čempionato metu.

„Šarūno Jasikevičiaus trauma buvo tokia sunki, kad, atrodė, belieka sodinti jį į lėktuvą ir skraidinti namo. Taip ir būčiau daręs, jei nebūčiau prieš tai daugybę kartų jo kojų čiupinėjęs“, - kalbėjo R. Gudas.

Š. Jasikevičiui patyrus sunkią traumą pačioje čempionato pradžioje, komentatoriai aikčiojo, kad krepšininkas daugiau nebežais. Tačiau pagrindinis komandos įžaidėjas netrukus sugrįžo į aikštelę. „Vienas nieko nebūčiau padaręs. Dirbo labai daug žmonių, mes buvome tik smegenys – prižiūrėjome. Viską darė masažuotojai“, - kuklinosi R. Gudas.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją