Joje lietuviai kartu su jais pasirinkusiais Izraelio krepšininkais žais su Ukraina, Vokietija, Italija ir Gruzija. Šios grupės kovos vyks Tel Avivo „Menora Mivtachim“ arenoje.

Lietuvos rinktinės varžovai Europos krepšinio čempionate

A grupės rungtynės vyks Helsinkio „Hartwall“ (Suomija), C grupės – Klužo-Napokos „Polyvalent Hall“ (Rumunija), o D grupės – Stambulo „Abdi Ipekči“ (Turkija) arenoje.

A grupė: Suomija, Islandija, Prancūzija, Graikija, Slovėnija, Lenkija.

B grupė: Izraelis, Lietuva, Italija, Gruzija, Vokietija, Ukraina.

C grupė: Rumunija, Vengrija, Kroatija, Ispanija, Čekija, Juodkalnija.

D grupė: Turkija, Rusija, Serbija, Latvija, Belgija, Didžioji Britanija.

Lemiamą 40-ojo Europos čempionato etapą – atkrintamąsias varžybos – priims didžiausias Turkijos miestas Stambulas ir jame įsikūrusi „Sinan Erdem Dome“ arena. Pirmenybės vyks rugpjūčio 31-rugsėjo 17 dienomis.

Net pusantros valandos vykusiame burtų traukimo ceremonijos renginyje dar buvo pristatytas čempionato talismanas ir naujasis trofėjus, kuriuo nugalėtojai galės džiaugtis net ketverius metus. Po „Eurobasket 2017“, pagal naują FIBA tarptautinių turnyrų sistemą, Senojo žemyno pirmenybės bus rengiamos nebe kas dvejus, o tik kas ketverius metus.

>

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)