Praėjusiame Europos taurės turnyre, vilkėdamas kroatų klubo marškinėlius, J. Shurna sužaidė 10 rungtynių, kuriose aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 17 minučių, pelnydavo po 5,8 taško ir atkovodavo po 2,9 kamuolio.

Su Andoros ekipa artėjančiais metais jis taip pat varžysis antrame pagal pajėgumą Senojo Žemyno turnyre ir žais net prieš dvi savo buvusias komandas. A grupėje be „MoraBanc“ dar varžysis „Cedevita“, Stambulo „Daruššafaka“, Turino FIAT, Kazanės „Uniks“ ir Paryžiaus „Levallois“.


„Mano seneliai kilę iš Lietuvos. Deja, kai gimiau, jų jau nebebuvo tarp gyvųjų. Mano tėčio vardas yra Antanas ir jis – aistringas Lietuvos rinktinės gerbėjas, o aš esu pavadintas savo senelio Jono garbei“, – sąsajas su mūsų šalimi Krepšinis.lt prieš pusantrų metų pasakojo dvigubą JAV ir Lietuvos pilietybę nuo 2014 metų liepos 11 dienos turintis krepšininkas.

Lietuviškas pasas jam leido būti kur kas patrauklesne preke Europos žaidėjų turguje – kai kuriose lygose dėl europietiškos pilietybės krepšininkai nėra laikomi legionieriais.

J. Shurna Ispanijoje gins jau trečio klubo garbę – anksčiau jis po sezoną praleido Badalonos „Joventut“ ir „Valencia“ gretose. Per savo karjerą amerikietis dar yra žaidęs Strasbūro SIG (Prancūzija) ir „Daruššafaka“ (Turkija) komandose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)