Susirinkimo metu buvo patvirtintas Lietuvos moterų krepšinio lygos direktorius, juo tapo ilgametis Lietuvos rinktinės krepšininkas, Europos čempionas, įvairių čempionatų nugalėtojas ir prizininkas – Giedrius Gustas.

Varžybų direktore buvo paskirta praėjusiais metais „Akvilės“ moterų krepšinio lygos koordinatore dirbusi Aistė Babianskaitė.

Susitikimo metu taip pat buvo patvirtintas moterų lygos veiklos reglamentas. Čempionato pristatymas įvyks rugsėjo 9 dieną, prieš Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kontrolines rungtynes su Latvijos rinktine.

Posėdžio metu buvo patvirtinti Lietuvos krepšinio lygų (LKL, NKL, RKL, SKL, LMKL ir MKL), kurioms LKF delegavo teises vykdyti nacionalinius čempionatus, nuostatai.

Daug diskusijų sulaukė U23 krepšininkų dvigubų licencijų klausimas ir jų žaidimas keliuose suaugusiųjų čempionatuose. Vykdomojo komiteto nariai nusprendė šio klausimo svarstymą atidėti ir jį plačiau išdiskutuoti su krepšinio bendruomene.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)