Sirgaliai jau gali įsigyti bilietus į paskutinį atrankos susitikimą. Juos platina bilietai.lt, o ypač palankiomis sąlygomis įsigyti gali LKF ir „Mes už Lietuvą“ nariai. Su specialiu kodu jie gaus 30% nuolaidą. Ji galios pirmiems 500 bilietų iki vasario 1 dienos. Sirgaliai, kurie dar nėra tapę klubo „Mes už Lietuvą“ nariais, tai gali padaryti paspaudę čia.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė jau yra užsitikrinusi vietą Pasaulio čempionate ir dabar sieks pabaigti atrankos etapą pirmoje J grupės vietoje. Tam reikia bent vienos pergalės per likusias dvejas rungtynes. Prieš dvikovą su Italijos rinktine lietuviai vasario 22 dieną išvykoje susitiks su Nyderlandų komanda, kurią Vilniuje įveikė rezultatu 95:93.

2019 metų pasaulio krepšinio čempionato burtai bus traukiami kitų metų kovo 16 dieną Šendžene. Pagrindinis turnyras vyks rugpjūčio 31 – rugsėjo 15 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)