Pažįstame šį žmogų ne vienerius metus, vertiname, kaip tikrą savo srities profesionalą, sąžiningą sporto vadybininką, sportui atsidavusį asmenį, kurio reputacija neturime pagrindo abejoti. M. Balčiūnas visada padėdavo Moksleivių krepšinio lygai ir joje dalyvaujančioms komandoms.

M. Balčiūnas buvo vienas pagrindinių didžiausio renginio Lietuvos sporto istorijoje - 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato - organizatorių. Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius atliko milžinišką darbą ir neabejotinai nusipelnė geriausio Lietuvos sporto vadybininko titulo.

Moksleivių krepšinio lygos Mokyklų taryba taip pat išreiškė savo palaikymą LKF generaliniam sekretoriui.

Visiškai palaikome M. Balčiūną. Tikime, kad Lietuvos teisėsauga kompetentingai išanalizuos bei išsiaiškins visas 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato rengimo detales ir priims teisingus sprendimus.

MKL pranešimas spaudai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)