Vienas iš komandos lyderių, buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos narys Virginijus Sirvydis taip pat pelnė naudingiausio žaidėjo titulą.

Deja, ne visiems čempionatas klostėsi sėkmingai. Buvęs krepšininkas, dabar TV ir kino prodiuseris Rolandas Skaisgirys prieš pat finalą patyrė nugaros traumą ir lemiamas rungtynes stebėjo nuo atsarginių žaidėjų suolo.

Lietuvių komandos „Small planet Lithuania“ sąraše – krepšinio gerbėjams puikiai pažįstamos buvusių profesionalių krepšininkų pavardės. Komandai atstovavo R. Skaigirys, V. Sirvydis, Aurimas Palšis, Rolandas Matulis, Erikas Kučiauskas, Egidijus Mikalajūnas, G. Vasilkevičius.

Tiesa, „Small planet Lithuania“ komandoje – ir krepšiniui neabejingi, tačiau savo ankstesnio gyvenimo su profesionaliu krepšiniu nesieję vyrai – komandos vadovas, verslininkas K. Skaisgirys, aviacijos srityje dirbantis R. Stundžia, verslininkai L. Žyvatkauskas, S. Gabijūnas.

Komandos vadovas K. Skaisgirys sakė, kad tokie čempionatai jau yra tapę kasmetine tradicija. Praėjusiais metais komanda dalyvavo krepšinio veteranų čempionate Čekijoje, Lietuvoje, dar anksčiau – tarptautiniuose turnyruose Baltarusijoje, Lenkijoje ir Latvijoje.

„Su komanda reguliariai treniruojamės, dalyvaujame įvairiuose turnyruose tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Kitais metais planuojame vykti į krepšinio veteranų čempionatą Kroatijoje. Visos komandos vardu dėkoju mūsų rėmėjams, ypač Dariui Storpirščiui, kuriai labai prisideda prie komandos veiklos“,- pasakojo K. Skaisgirys.

„Small planet Lithuania“ komandą audringai palaikė ištikimiausios aistruolės – žaidėjų antrosios pusės, kurios džiaugėsi ne tik galimybe stebėti gražų krepšinį, bet ir pasimėgauti visais Turkijos teikiamais malonumais – saulės voniomis, gardžiomis vakarienėmis, vandens sportu ir kitomis pramogomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)