Po pirmo kėlinio vilniečiai pirmavo 15 taškų skirtumu, tačiau klaipėdiečiai nepalūžo, atsitiesė ir išlygino rezultatą. Trečiame kėlinyje vilniečiai dar sykį perėmė iniciatyvą ir pirmavo 7 taškais, tačiau paskutinį ketvirtį lyg ant sparnų žaidę V. Knašiaus KM atstovai jį laimėjo 25:8 ir tapo čempionais.

Nugalėtojų gretose Rokas Jokubaitis pelnė 25 taškus, Nojus Mineikis – 23, o Matas Vaitkus – 11.

Vilniaus ekipoje Simas Jarumbauskas pelnė 20 taškų, Deividas Sirvydis – 17, o Mantas Stankevičius ir Domantas Vilys – po 9.

Trečią vietą iškovojo Biržų sporto centro ekipa „Compensa“, kuri mače dėl bronzos medalių 84:61 palaužė Kauno „Tornado“ krepšinio mokyklos komandos „Viči“ pasipriešinimą.

Biržiečiai po dviejų kėlinių pirmavo 13 taškų skirtumu, tačiau savo pranašumą dar labiau padidino trečiame ketvirtyje, kurį laimėjo 29:14 ir paskutinė mačo dalis jau buvo tik formalumas.

Nugalėtojų gretose Erikas Venskus pelnė 27 taškus, atkovojo 16 kamuolių ir blokavo 7 metimus. Šarūnas Valunta įmetė 23 taškus ir atkovojo 15 kamuolių, o Tautvydas Budriūnas ir Simas Žukauskas surinko po 11 taškų.

„Tornado“ ekipoje Karolis Babušis pelnė 22 taškus, Gytis Mačionis – 11, o Tautvydas Kupstas – 10.

Pirmą dieną, pusfinalyje, Vilniaus KM-ŠMKA 86:69 palaužė Biržų sporto centro krepšininkus.

Nugalėtojus į priekį vedė Simas Jarumbauskas, kuris pelnė 18 taškų ir atkovojo 11 kamuolių. Rokas Rutkauskas pelnė 17 taškų, o Domantas Vilys – 12.

Biržų SC ekipoje Šarūnas Valunta pelnė 22 taškus, Erikas Venskus surinko 17 taškų ir 17 kamuolių, o Tautvydas Budriūnas pelnė 16 taškų.

Kitame pusfinalyje finalo ketverto šeimininkai V. Knašiaus KM 65:64 palaužė Kauno „Tornado“ krepšinio mokyklą.

Nugalėtojų ekipoje Rokas Jokubaitis pelnė 18 taškų ir atkovojo 14 kamuolių, o Nojus Mineikis surinko 13 taškų ir sugriebė 11 kamuolių.

„Tornado“ ekipoje Tautvydas Kupstas pelnė 15 taškų ir atkovojo 11 kamuolių, o Justinas Ramanauskas įmetė 12 taškų.

Simbolinis čempionato penketas:

Nojus Mineikis (V. Knašiaus KM);
Deividas Kaupys (V. Knašiaus KM);
Simas Jarumbauskas (Vilniaus KM);
Deividas Sirvydis (Vilniaus KM);
Erikas Venskus (Biržų SC).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)