Varžovai stipresni buvo 22:18. Ketvirtfinalyje jie susikaus su Serbija.

Įpusėjus mačui aistringai palaikomi austrai smeigė kelis tritaškius ir atitrūko 11:7. Lietuviai nesutriko ir suaktyvinę gynybą ėmė vytis varžovus – likus trims minutėms komandas teskyrė taškas (15:16).

Vis tik nuo šios akimirkos austrai pelnė keturis taškus be atsako ir nurūko į priekį 20:16. Mūsiškiai dar bandė kabintis ir nukirto deficitą per pusę, bet varžovai įsūdė dar vieną tritaškį ir triumfavo 22:18.

Lietuva C grupėje užėmė antrą vietą, Austrija liko trečia B grupėje. Lietuvos 3x3 rinktinę sudaro Evaldas Džiaugys, Gintautas Matulis, Darius Tarvydas ir Ignas Vaitkus.

Šiame čempionate mūsiškiai grupių etape iškovojo dvi pergales – 22:18 prieš Belgiją ir 21:15 prieš Puerto Riką, tačiau patirti ir du pralaimėjimai – po pratęsimo 21:22 prieš Lenkiją ir 14:15 nusileista Izraeliui.

Prieš metus Lietuva pasaulio čempionate iškovojo sidabro medalius, o pasaulio reitinge užima trečią vietą.

Primename, kad moterų rinktinė savo pasirodymą baigė jau po grupių etapo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)