„Pernai lygoje likome treti, taigi čia buvo žingsnis į priekį. Dabar ir ketvirtfinalis bus nebe toks baisus, pagaliau įveikėme šį etapą. Gal ir likusio sezono metu viskas bus taip gerai“, – kalbėjo nugalėtojų komandos kapitonas Deividas Aukštuolis.

Trečią vietą užėmė šeimininkų atstovai, „Sadvita ir Ko-Dakira“, „mažajame“ finale 12:10 įveikę Vilniaus komandą „Ferimsta-Barada“. Tai buvo pirmas kartas L3L Nacionalinių turų istorijoje, kai klaipėdiečiai tapo turnyro prizininkais.

Šis Nacionalinis turas – tai savotiška įžanga prieš antrą L3L sezoną. Penkiuose Lietuvos miestuose (Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje) sezonas startuos lapkričio 9-10 dienomis. Registracija į lygą vyksta iki savaitės pabaigos.

Pernai lygoje dalyvavo 80 komandų iš visos Lietuvos. Lygos nugalėtojams be piniginio prizo taip pat atiteko kelionė į FIBA organizuojamas varžybas Taline. Dar viena lygos komanda vyko į tarptautinį turnyrą Kinijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)