Mūsų komandai 14 taškų pelnė Roberta Mizgerytė, 12 — Daugilė Šarauskaitė, po 7 — Justina Kraujūnaitė ir Akvilė Vitunskaitė, 5 — Austėja Širšinaitytė, po 3 — Ieva Černiauskaitė ir Evelina Mauraitė, 2 — Dalia Belickaitė.

Lietuvos rinktinė kol kas treniruojasi ne stipriausios sudėties. Mažiausiai penkios 19-metės prisijungs prie komandos vėliau, nes dabar su 20-mečių merginų komanda dalyvauja Europos čempionate Turkijoje.

Pasaulio 19-mečių merginų čempionatas liepos 18-28 dienomis vyks Panevėžyje ir Klaipėdoje. Lietuvos krepšininkės pirmojo ir antrojo etapo mačus žais Panevėžyje. Aukštaitijos sostinės krepšinio gerbėjai savo mieste taip pat galės išvysti rungtyniaujančias JAV, Prancūzijos, Olandijos, Kanados, Kinijos, Senegalo ir Malio komandas. Klaipėdoje grumsis Rusijos, Serbijos, Brazilijos, Korėjos, Australijos, Ispanijos, Argentinos ir Japonijos ekipos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)