„Tai buvo mandagumo vizitas padėkojant už paramą Lietuvos krepšiniui ir olimpinės atrankos turnyro organizavimui“, – po apsilankymo Daukanto aikštėje sakė 41-erių graikas.

Antradienį prasidėjęs šešių komandų olimpinės atrankos turnyras, kuriame kovojama dėl vienintelio kelialapio į Tokijo žaidynes, Kaune tęsis iki sekmadienio.

„LKF turi labai daug patirties rengdama tokias varžybas. Dabar pagrindinis rūpestis, žinoma, yra COVID-19 saugumo protokolas. Prieš tai jis jau buvo įgyvendinamas aukščiausiu lygiu Europos čempionato atrankos varžybose Vilniuje.

Vakar pasižvalgiau po „Žalgirio“ areną, ten taip pat viskas puikiai sutvarkyta, žaidėjų saugumas – užtikrintas. Lietuva turi viską, kad ateityje pretendentuotų į pačius svarbiausius pasaulio ar Europos krepšinio renginius“, – vertino A. Zagklis.

Primename, kad analogiški olimpinės atrankos turnyrai tuo pačiu metu vyksta Splite (Kroatija), Belgrade (Serbija) ir Viktorijoje (Kanada).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)