„Po fiziškai sudėtingo sezono ateinančius mėnesius man bus reikalingas atsistatymas, todėl su nusivylimu pranešu, kad nepajėgsiu šiemet padėti nacionalinei rinktinei“, – paskelbė pats krepšininkas.

Nepateisinęs vadovų lūkesčių 31-erių metų italas su „Baskonia“ išsiskyrė balandžio pabaigoje. Apskritai, A. Bargnani atvykimas į Vitorijos klubą tapo tikru fiasko.

2006-ųjų NBA naujokų biržos pirmasis šaukimas nuolat skundėsi vienokiomis ar kitokiomis sveikatos problemomis ir „Baskonia“ komandoje nesužaidė nė pusės rungtynių.

Iš viso baskai iki išsiskyrimo su puolėju sužaidė 63 mačus (Eurolygoje, Ispanijos čempionate ir taurės varžybose), o A. Bargnani dalyvavo vos 31 rungtynėse (49,2 proc.).

Eurolygoje italas sužaidė 15 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnė po 8,8 taško, dvitaškius metė 50, o tritaškius – 30,4 proc. taiklumu. Praėjusių metų liepos 26-ąją buvo oficialiai paskelbta, kad A. Bargnani iš NBA keliasi į Europą ir su „Baskonia“ pasirašė dvejų metų trukmės sutartį, tačiau Vitoriją puolėjas paliko neišbuvęs nė pusės kontrakto laiko.

Be paskutinį kartą aikštelėje vasario 26-ąją pasirodžiusio krepšininko Italijos rinktinei bus kur kas sunkiau grumtis ir dėl medalių Europos čempionate. Jo kovas italai pradės B grupėje, kurioje teks žaisti prieš Lietuvą, Vokietiją, Gruziją, Ukrainą ir Izraelį.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)