32-ejų metų krepšininkas sudarė iki sezono pabaigos galiosiančią sutartį su Ispanijos elitinėje lygoje žaidžiančia Manresos BAXI komanda, kuriai jau atstovauja Martynas Sajus.

Šioje ekipoje D. Dulkys rungtyniavo ir praėjusį sezoną, Ispanijos čempionate vidutiniškai pelnė po 6,6 taško ir atkovojo po 2,3 atšokusio kamuolio.

ACB lygoje krepšininkas yra žaidęs ir anksčiau – 2016-2017 m. atstovavo Santjago de Kompostelos „Obradoiro Monbus” ekipai.

Šio sezono Ispanijos čempionate BAXI ekipa startavo neblogai, yra iškovojusi 6 pergales ir patyrusi 5 pralaimėjimus. Turnyro lentelėje Pedro Martinezo vadovaujama komanda užima 7-ąją vietą.

Šį sezoną Ispanijos elitinėje lygoje krepšininkų iš Lietuvos gausu. Be D. Dulkio ir M. Sajaus, ACB lygoje žaidžia Laurynas Birutis ir Laurynas Beliauskas („Obradoiro Monbus“), Rokas Giedraitis ir Tadas Sedekerskis (Vitorijos „Baskonia“), Dovydas Giedraitis (Madrido „Estudiantes“), Arnoldas Kulboka (Bilbao „Reta Basket“) ir Tomas Dimša (Las Palmo „Gran Canaria Herbalife“).

Be to, „Barcelonos“ klube dirba visas Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamas trenerių štabas iš Lietuvos.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)