Jau skelbėme, kad italo Luca Banchi treniruojami latviai savo gretose neturės ryškiausios savo žvaigždės Kristapo Porzingio, o mačo išvakarėse pranešta, kad nacionalinės komandos marškinėlių šią vasarą dėl konkrečiai įvardintų priežasčių nevilkės ir žaidimo NBA patirties turintis 206 cm ūgio 24-erių puolėjas Rodionas Kurucas.

Tuo metu Lietuvos rinktinei nepadės keturi žaidėjai - savo vestuves švenčiantis Laurynas Birutis, nedidelę traumą besigydantis Vytenis Čižauskas, Gytis Masiulis ir Gytis Radzevičius.

Visgi vienu įdomiausių šio vakaro įvykių Kazio Maksvyčio stovykloje taps iš JAV atvykusio Igno Brazdeikio debiutas.

Jau sekmadienį lietuviai su latviais antrąsyk susitiks Šiauliuose.

2023 m. FIBA pasaulio čempionato atrankos pirmojo etapo paskutinio „lango” rungtynes lietuviai liepos 1 d. išvykoje sužais su Bulgarija, o liepos 4 d. Klaipėdoje priims čekus.

Tuo metu latviai birželio 30 d. namie susitiks su serbais, o liepos 3 d. išvykoje – su slovakais.

Kol kas lietuviai yra laimėję visas ketverias, o latviai – trejas iš ketverių žaistų rungtynių.

Vėliau jau ruošiantis Europos čempionatui į Lietuvos rinktinę atvyks ir ryškiausios šalies krepšinio žvaigždės iš NBA bei Eurolygos. Europos pirmenybės prasidės rugsėjo 1-ąją. Latviai į čempionatą nepateko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją