Šarūno Jasikevičiaus treniruojamas Katalonijos klubas (15 pergalių, 2 pralaimėjimai) pirmajame rate baskų komandą (6, 11) sutriuškino 93:67. Vitorijos ekipa šiuo metu tėra 16-oje vietoje.

Šiose rungtynėse skirtingose stovyklose atsidurs Lietuvos krepšininkai. Pastaruoju metu solidžiai rungtyniaujantis „Barcelona“ įžaidėjas Rokas Jokubaitis pelno 7,6 taško, atlieka 3,4 rezultatyvaus perdavimo, tritaškius meta net 52,6 proc. tikslumu.

„Baskonia“ lietuviai Rokas Giedraitis ir Tadas Sedekerskis dėl gripo praleido praėjusias rungtynes su Miuncheno „Bayern“, bet ir be jų Vitorijos komanda palaužė varžovus svečiuose 81:76. R. Giedraitis renka 10,8 taško, T. Sedekerskis – 5,1. Jis atkovoja 5,4 kamuolio.

Ketvirtąją poziciją užimantis Sankt Peterburgo „Zenit“ (11, 6), kurio garbę gina Artūras Gudaitis ir Mindaugas Kuzminskas, ketvirtadienį išvykoje galynėsis su Belgrado „Crvena Zvezda“ (7, 10). Šis klubas rikiuojasi 12-tas. A. Gudaitis per du paskutinius mačus rinko po 12,5 taško.

Trečiadienį 14-ąją vietą užimantis „Monaco“ (6, 11) su Donatu Motiejūnu savo aikštėje varžysis su Tel Avivo „Maccabi“ (7, 10), kuris žengia 11-tas. Monako ekipa laimėjo tik vieną iš paskutinių aštuonių dvikovų, o „Maccabi“ suklupo net septyniose iš eilės. D. Motiejūnas praėjusiame ture į Berlyno ALBA krepšį suvertė net 23 taškus.

Ketvirtadienį grumsis autsaideriai – Atėnų „Panathinaikos“ (4, 13) ir Kauno „Žalgiris“ (3, 13). Latvis Janis Strelnieks išlieka rezultatyviausiu Lietuvos čempionų žaidėju. Jo sąskaitoje – 9,3 taško, 41,9 proc. realizuotų tolimų metimų.

Maskvos CSKA ir Pirėjo „Olympiacos“, Milano „AX Armani Exchange“ ir Berlyno ALBA, Stambulo „Fenerbahce Beko“ ir Madrido „Real“ bei Vilerbano ASVEL ir Miuncheno „Bayern“ rungtynės dėl koronaviruso atidėtos ir šią savaitę nevyks.

Trečiadienį ir ketvirtadienį bus parodytos penkerios Eurolygos rungtynės, jeigu nenutiks daugiau atidėjimų.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Transliacijų tvarkaraštis:

gruodžio 29 d.
19.45 val. „Monaco“ – „Maccabi“ („Go3“),

Gruodžio 30 d.
17.45 val. „Uniks“ – „Anadolu Efes“ („TV3 Sport“, „Go3“),
19.45 val. „Crvena Zvezda“ – „Zenit“ („TV3 Sport Open“, „Go3“),
20.45 val. „Panathinaikos“ – „Žalgiris“ („TV3 Sport“, „Go3“),
21.15 val. „Baskonia“ – „Barcelona“ („TV3 Sport 2“, „Go3“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)