Serijoje iki trijų pergalių "Ulker" pirmauja 2-0. Serija prasidėjo Stambulo klubui esant priekyje 1-0. Pagal Turkijos lygos taisykles, dvi reguliariojo sezono nugalėtojos serijas pradeda pirmaudamos 1-0.

Antrajame kėlinyje iniciatyvą perėmę "Ulker" krepšininkai trečiojo pradžioje įgijo dviženklį pranašumą ir jo neiššvaistė iki mačo pabaigos.

Šį kartą vėl įspūdingai sužaidė "Ulker" lietuvių trejetas, kartu pelnęs 54 taškus. Tai jau trečiosios rungtynės iš eilės, kai Saulius Štombergas, Eurelijus Žukauskas bei Virginijus Praškevičius kartu pelno daugiau kaip pusę komandos taškų.

Tarp lietuvių vėl rezultatyviausias buvo S.Štombergas, surinkęs 21 tašką. 19 pridėjo E.Žukauskas, o V.Praškevičius į savo sąskaitą įsirašė jų 14.

Tarp rezultatyviai žaidusių "Ulker" krepšininkų taip pat pateko Keremas Gonlumas su 18 taškų bei Keremas Tunčeri, kuris ne tik pelnė 16 taškų, bet dar atliko 14 rezultatyvių perdavimų.

Antrosios poros rungtynės bus žaidžiamos trečiadienį Ankaroje. Pergalė atvertų "Ulker" kelią į Turkijos lygos pusfinalį.