Jau pačioje rungtynių pradžioje užfiksuotas emocingas incidentas.

Iš aikštės pirmą minutę arbitrai išvijo dvi technines pražangas užsidirbusį „Barcelonos“ trenerį Svetislavą Pešičių.

69-erių metų Serbijos krepšinio guru nenorėjo sutikti su lietuvio Gyčio Viliaus sprendimu nefiksuoti pražangos prieš Jaką Blažičių ir užtvėrė arbitrui kelią link sekretoriato.

Už tai 30-metis lietuvis trenerį nubaudė technine pražanga, tačiau serbas nenurimo ir toliau piktinosi G. Viliaus darbu.

Tuomet viską išsprendė kitas mačo arbitras iš Krotijos Sretenas Radovičius, skyręs S. Pešičiui antrą techninę pražangą, o autoritetingiausias Eurolygos arbitras Luigi Lamonica žodžiais išprašė trenerį iš aikštės.

Net ir likusi be trenerio Barselonos komanda ilgą laiką aikštėje diktavo savo sąlygas, tačiau subyrėjo ketvirtajame kėlinyje, tapusiame Kosto Slouko benefisu.

Paskutinį mačo kėlinį šeimininkai laimėjo 15 taškų persvara, o jo metu įsismaginęs „Fenerbahče“ gynėjas rungtynes baigė pelnęs 22 taškus (2/3 trit., 5/5 dvit., 3/4 baud.) , atlikęs 11 rezultatyvių perdavimų ir surinkęs 30 naudingumo balų.

Dar 19 taškų prie pergalės pridėjo Muhammadas Ali, 13 taškų – Nicolo Melli sąskaitoje.

„Barcelonai“ 15 taškų surinko Jaka Blažičius, po 12 – Ante Tomičius ir Chrisas Singletonas.

17 min. žaidęs Kevinas Pangosas pelnė 2 taškus (1/2 dvit., 0/1 trit.), 3 kartus suklydo ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

„Fenerbahče“ turnyro lentelėje užima 1-ąją vietą, o „Barcelona“ yra 5-a.


Turnyro lentelė po 26 turų
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)