M. Budzinausko ir G. Kadžiulio tandemas komandos vairą perims iš praėjusio sezono antroje dalyje klube dirbusių Algirdo ir Mindaugo Brazių, su kuriais buvo vedamos derybos, tačiau susitarimo abiems pusėms pasiekti nepavyko.

Baigęs krepšininko karjerą (2007–2008 metais rungtyniavęs ir Panevėžio komandoje) M. Budzinauskas trenerio darbą pradėjo Lietuvoje, dirbdamas Šilutės „Šilutės“ ir Vilniaus „Statybos“ trenerių štabe, vėliau išvyko į Lenkiją, kur 2012–2013 ir dalį 2013–2014 metų sezono vadovavo Starogardo „Polpharma“ ekipai.

„Ne paslaptis, kad mūsų prioritetų sąrašo viršuje buvo A. ir M. Brazių kandidatūros. Pirma kalbėjomės su jais ir tikėjomės pratęsti praėjusiame sezone pradėtą darbą, bet pasiekti susitarimo nepavyko. Treneriams belieka padėkoti už jų darbą ir palinkėti atrasti sėkmingą kelią artėjančiame sezone“, – derybų su treneriais eigą komentavo klubo direktorius Eimantas Pūras.

Klubas taip pat svarstė ir Donaldo Kairio kandidatūrą, bet galiausiai priėmė sprendimą komandos vadžias patikėti M. Budzinauskui ir G. Kadžiuliui.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)