Antruoju ekipos naujoku tapo 24-erių metų 201 cm ūgio Žygimantas Skučas, atvykstantis iš Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klubo, kuriame praleido dvejus metus.

Ž. Skučą puikiai pažįsta „Lietkabelio“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis, kadangi treniravo šį aukštaūgį įvairaus amžiaus Lietuvos jaunimo rinktinėse ir kartu iškovojo ne vieną aukso medalį.

„Žygimantas mūsų radaruose buvo jau kurį laiką, todėl džiaugiamės, jog jis sustiprino „Lietkabelio“ priekinę liniją. Skučas yra labai kovingas žaidėjas, galintis žaisti ir sunkiuoju kraštu, ir „centru“, jeigu to reikalauja situacija. Treneris puikiai žino šį krepšininką, todėl galės išnaudoti visas geriausias jo savybes“, – kalbėjo „Lietkabelio“ direktorius Mantas Ignatavičius.

Prabėgusiame LKL sezone Ž.Skučas aikštelėje praleisdavo po 24 minutes, pelnydavo 8,7 taško, atkovodavo 4,9 atšokusio kamuolio, atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 9,1 naudingumo balo.

Praėjusią savaitę „Lietkabelį“ papildė snaiperis Tadas Rinkūnas. Sutartis su ekipa taip pat turi Gediminas Žalalis ir panevėžietis Tomas Rimša.

Primename, kad Europos taurės turnyre dalyvaus ir Vilniaus „Lietuvos rytas“, kurį LKF dėl FIBA gąsdinimų yra pagrasinusi diskvalifikuoti iš kito sezono LKL čempionato. Remiantis šia logika (dalyvavimas Eurolygos organizuojamoje Europos taurėje), tokios pačios sankcijos turėtų grėsti ir Panevėžio klubui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją