„Prieš pat sezono startą praradome Parrishą Browną, kuris į rikiuotę sugrįš tik po mėnesio. Nugaros skausmais pastaruoju metu skundžiasi Jokūbas Gintvainis, turime patausoti ir jį. Tarp antrosios linijos žaidėjų turime tik jaunąjį Žygimantą Šimonį ir Anthony Bennettą, todėl nusprendėme užregistruoti Tomą Černeckį, kuris kol kas nėra pasirašęs sutarties su jokiu klubu ir pastaruoju metu treniruojasi su mumis“, – apie laikiną T. Černeckio prisijungimą kalbėjo klubo vadovas Eimantas Pūras.

Praėjusį sezoną naujasis „Lietkabelio“ klubo narys pradėjo Vilniaus „Sakalų“ klube, tačiau netrukus perėjo į Kėdainių „Nevėžio“ ekipą. LKL čempionate žaidėjas vidutiniškai per 21 min. rinkdavo po 7,4 taško bei atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo. BBL pirmenybėse statistikos rodikliai buvo kiek geresni – 10,1 tšk. Bei 2,1 rez. perd. Žaidėjas Panevėžio komandoje rungtyniavo dalį 2006-2007 m. sezono bei 2009-2011 metais.

Pasistiprinęs „Lietkabelio“ klubas trečiadienį nuo 19 val. žais Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes Klaipėdoje su vietos „Neptūnu“. Prieš tai LKL čempionate Panevėžio komanda surėmė ginklus su Prienų „TonyBet“ bei Kėdainių „Nevėžiu“. Savaitgalį ekipos laukia pirmasis Baltijos krepšinio lygos mačas (BBL) Latvijoje su „Ventspils“.

„Spalio mėnesis bus labai sunkus, juolab kad mūsų nelepina ir rungtynių tvarkaraštis. Kaip bebūtų, sunkumus teks ištverti, tikėsimės, kad tokie mūšiai jauną kolektyvą tik dar labiau užgrūdins ir metų pabaiga visiems sugrįžus į rikiuotę jau bus lengvesnė“, - teigė E. Pūras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)