24-erių metų aukštaūgis nuo šiol atstovaus Manresos BAXI klubui, kuris šiemet ACB lygoje liko 13-as ir nebetęs kovos atnaujintame čempionate.

Skelbiama, kad M. Sajus su ispanais pasirašė metų sutartį.

„Kaip kiekvienas profesionalus krepšininkas siekia išbandyti jėgas NBA lygoje, taip ir kiekvienas Europoje rungtyniaujantis krepšininkas svajoja apie Eurolygą ir Ispanijos krepšinio pirmenybes. Išbandyti jėgas ACB lygoje ir žaisti vieno reikliausių trenerių Europoje treniruojamoje ekipoje man bus didelis iššūkis. Esu dėkingas „Lietkabelio“ klubui, komandos draugams ir ypač treneriui Nenadui Čanakui už parodytą pasitikėjimą ir nenuginčijamą indėlį į mano kaip krepšininko tobulėjimą“, – atviravo Lietuvos vyrų rinktinėje šiais metais debiutavęs M. Sajus.

Pasak jau trečią kartą iš Lietuvos išvykstančiam krepšininkui atstovaujančios agentūros „East Players“ vadovo, žaidėją ne tik siekė išlaikyti „Lietkabelis“. Susidomėjimą rodė ir dar keli klubai iš Prancūzijos, Italijos ir Vokietijos.

„Tai puiki galimybė Martynui išbandyti savo jėgas pajėgiausiose nacionalinėse krepšinio pirmenybėse Europoje. Tikime, kad Martynui nesunkiai pavyks prisitaikyti prie ispaniškojo krepšinio dėl savo mobilumo, jėgos po krepšiu ir kovingumo“, – teigė „East Players“ atstovas.

LKL pirmenybėse Martynas vidutiniškai rinko po 9,2 taško, 4,6 atkovoto kamuolio, 1,3 bloko ir 12,2 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)