„Kiekvienas treneris svajoja dirbti su Eurolygos komanda. Taip, šiame turnyre lenkai nėra nei tarp stipriausių, nei tarp galingiausių finansiškai, o šiuo metu išgyvena ne pačius geriausius laikus. Bet man tai bus naujas iššūkis. Aišku, kad komanda bus jauna, negalėsime kviestis garsių krepšininkų. Vis dėlto man svarbu tai, kad vadovai pasitiki manimi, gerbia tai, ką pasiekiau iki šiol“, – aiškino vienerius metus galiosiančią sutartį pasirašęs specialistas.

Pastaraisiais metais biudžetą smarkiai apkarpiusio Gdynės klubo, kurį anksčiau treniravo kitas lietuvis Tomas Pačėsas, pasiūlymą K. Kemzūra aptarė ir su šeima.

„Gerai, kad už jūrų marių važiuoti nereikės“, – pažymėjo strategas.

Primename, kad K. Kemzūra nedirbo jokiame klube nuo 2010-2011 metų sezono pabaigos, kuomet atsisveikino su Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ (Rusija) ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)