Lukas Lekavičius buvo vienas rezultatyviausių žaidėjų Atėnų „Panathinaikos“ gretose, o jo atstovaujama ekipa namuose 92:79 įveikė Salonikų PAOK.

Serijoje iki trijų pergalių „Panathinaikos“ išsiveržė į priekį 1-0.

L. Lekavičius per 16 minučių pelnė 10 taškų (3/5 dvitataškiai, 0/1 tritaškiai, 4/6 baudos), atliko 4 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 1 ir perėmė 2 kamuolius.

Rezultatyviau už lietuvį rungtyniavo tik Nickas Calathesas ir Mike'as Jamesas (po 17 tšk.) bei Chrisas Singletonas (13 tšk.).

Tuo metu Vokietijoje per žingsnį nuo finalo atsidūrė Marius Grigonis ir jo atstovaujamas Berlyno ALBA klubas, kuris svečiuose 100:74 sutriuškino Liudvigsburgo „MHP Riesen“.

Serijoje iki trijų pergalių ALBA jau pirmauja 2-0.

M. Grigonis per 15 minučių įmetė 9 taškus (3/5 tritaškiai), atkovojo 4 kamuolius bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Kiek pastebimesnis buvo beveik dvigubai ilgiau rungtyniavęs potencialus Kauno „Žalgirio“ naujokas Thomasas Walkupas, ginantis „MHP Riesen“ garbę.

Amerikietis per 29 minutes surinko 11 taškų (1/3 dvitaškiai, 3/6 triaškiai), atliko 6 rezultatyvius perdavimus bei atkovojo 6 atšokusius kamuolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)