Per žingsnį nuo pirmojo Graikijos čempiono titulo yra Lukas Lekavičius, kuris su Atėnų „Panathinaikos“ namie 73:58 patiesė Pirėjo „Olympiakos“.

Serijoje iki trijų pergalių sostinės klubas išsiveržė į priekį 2-1. Ketvirtasis ir galbūt paskutinis mačas bus žaidžiamas Pirėjuje.

L. Lekavičius žaidė 8 minutes, per kurias įmetė 5 taškus (1/1 dvitaškiai, 1/1 tritaškiai), atkovojo kamuolį ir atliko rezultatyvų perdavimą.

„Panathinaikos“ į pergalę vedė 15 taškų pelnęs Kelvinas Riversas bei 14 pridėjęs Mike'as Jamesas. „Olympiakos“ negelbėjo 14 taškų surinkęs Vassilis Spanoulis.

Tuo metu Vokietijoje ant prarajos ribos pateko Marius Grigonis ir Berlyno ALBA ekipa, kuri svečiuose 66:72 neatsilaikė prieš Miuncheno „Bayern“.

Serijoje iki trijų pergalių 1-2 pralaiminti Berlyno komanda išplėšti lemiamą penktąjį mačą mėgins žaisdama namuose.

Pralaimėtojų gretose M. Grigonis buvo vienas rezultatyviausių. Per 29 minutes jis įmetė 10 taškų (3/3 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 4/4 baudos), perėmė bei atkovojo po kamuolį ir atliko rezultatyvų perdavimą.

Rezultatyviau už lietuvį žaidė tik Spenceris Butterfieldas ir Peytonas Silva, pelnę atitinkamai 16 ir 15 taškų. „Bayern“ į pergalę vedė 18 taškų įmetęs Reggie Reddingas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)