Nenado Čanako auklėtiniams tai trečioji pergalė iš eilės „Betsafe-LKL“. Laimėjimais dabar pavyko prisivyti Utenos „Uniclub Casino–Juventus“ (13-7), kuri turnyro lentelėje yra ketvirta ir kol kas turi viena nesėkme mažiau.

„Gargždų“ ekipa nuo pat susitikimo pradžios davė signalą varžovams, kad lengvos kovos tikrai nebus. Po Mariaus Runkausko tritaškio svečiai pirmavo 10:6, o persvara po truputį tik augo – 17:10. Mantas Rubštavičius, Gyorgy Golomanas bei Paulius Murauskas stabilizavo „7bet-Lietkabelio“ situaciją (17:19), bet Rodney Purvisas ketvirtį uždarė trimis taikliais baudų metimais – 22:17.

Šeimininkai greitai įvedė lygybė, o Kristianas Kullamae persvėrė rezultatą – 25:22. Vis perlaužti rungtynių panevėžiečiams nepavyko: užvirė labai atkakli ir lygi kova, nė viena ekipa labiau nepabėgo ir po dviejų ketvirčių šeimininkai buvo priekyje 44:41.

Po ilgosios pertraukos svečiai vis dar bandė atremti varžovų bandymus atitrūkti – 49:53. Isiah Osborne‘as buvo svarbus „Gargždų“ puolimui, Giedrius Staniulis dukart paeiliui stojo mesti baudų ir galėjo lyginti rezultatą, bet realizavo tik du metimus – 51:53. Tiesa, jau netrukus misiją įvykdė I. Osborne‘as – 53:53.

Ketvirto kėlinio pradžioje „7bet-Lietkabelis“ ėmė krautis svarbią persvarą (65:58), prie to svariai prisidėjo ir Paulius Murauskas, o gargždiškiai turėjo sunkumų. Likus pusei ketvirčio Gediminas Orelikas skirtumą pavertė dviženkliu, tad Povilas Šakinis prašė pertraukėlės – 70:60. Laikas sparčiai seko ir jis buvo palankus šeimininkams. „Gargždų“ šansai seko ir daugiau intrigos atkurti svečiams nebepavyko, nors I. Osborne'as ir bandė tai daryti.

I.Osborne‘as buvo ryškiausias šviesulys svečių gretose, žaidęs rezultatyviausią sezono mačą. Legionieriaus sąskaitoje – 32 taškai, 4 atkovoti kamuoliai ir 26 naudingumo balai.

Pirmoji šių komandų akistata „Betsafe-LKL“ buvo pasibaigusi panevėžiečių triuškinama pergale – 91:71.

„7bet-Lietkabelis“: Jamelas Morrisas 18, Nikola Popovičius 14, Kristianas Kullamae 11 (6 rez. perd.), Paulius Murauskas (9 atk. kam., 25 n.b.) ir Mantas Rubštavičius – po 9.

Gargždai“: Isiah Osborne‘as 32 (7/11 trit.), Rodney Purvisas 9, Jylanas Washingtonas ir Šarūnas Beniušis – po 8, Giedrius Staniulis 7, Joshua Newkirkas 6 (6 rez. perd.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją