Oficiali Milano „Armani“ klubo svetainė pranešė, kad sunkią traumą išsigydęs A. Gudaitis naująjį savo sezoną atidarys jau sekmadienį svečiuose prieš Kremonos „Vanoli“ ekipą.

Prieš tai visus tris Eurolygos ir keturis Italijos čempionato turus lietuvis, kryžminių kelio raiščių traumą patyręs vasario 1 d., saviškių žaidimą stebėjo iš užribio.

„Po tokių traumų tampi stipresnis psichologiškai. Fizinės jėgos man kaip ir nelabai trūksta, bet mentaliai kažkiek tikrai pasikeičiau.

Buvo visokių momentų. Kai praleidi tiek laiko be krepšinio, tikrai yra sunku, patikėkite. Atrodo, kad jau gali žaisti, pradedi žaisti, viskas atrodo gerai, bet kitą dieną tas gerumas dingsta, nes kažkas pasijaučia. Psichologiškai esu pasiruošęs, tiesiog laukiu pirmų rungtynių“, – DELFI prieš porą savaičių pasakojo centras.

Praėjusį sezoną A. Gudaitis Italijoje rinko 14,8 taško ir 8,2 atkovoto kamuolio, o Eurolygoje – 12,5 tšk. ir 7,1 atk. kam. vidurkius.

Penktadienį „Armani“ laukia mūšis namuose su Stambulo „Fenerbahče“,

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)