Pamatęs, kokį rezonansą sukėlė jo mintis, vienas rezultatyviausių Eurolygos žaidėjų nusprendė paaiškinti savo žinutės idėją.

„Tai, ką aš parašiau apie „Barceloną“, yra pagarbą išreiškianti mintis. Turiu omenyje tai, kad jie išleidžia turimus pinigus tam, kad turėtų geriausią įmanomą komandą. Jie tiesiog ėmė ir įsigijo nuostabų trenerį ir pratęsė sutartis su kertiniais žaidėjais. Jokios neapykantos, jokio „trolinimo“ ir jokio išankstinio išgąsčio“, – savo paties žinutę komentavo Sh. Larkinas.

Primename, kad Sh. Larkinas komentuodamas naujieną apie Pierre'o Oriolos kontrakto su „Barcelonos“ klubu pratęsimą, parašė: „Barcelonai“ reikėtų įvesti algų kepurę, artimą NBA lygo klubams.“

Aukštaūgis P. Oriola nebuvo vienintelis krepšininkas, su kurio antradienį sutartį iki 2024-ųjų pratęsė Katalonijos klubas. Kiek vėliau paskelbta, kad iki 2023-ųjų „Barcelonos“ klube lieka ir šaltakraujis snaiperis Kyle'as Kuricas.

Permainos „Barcelonoje“ prasidėjo iš karto po Ispanijos čempionato finale patirto pralaimėjimo „Baskonia“ krepšininkams. Buvo atleistas treneris Svetislavas Pešičius, į jo vietą paskirtas Šarūnas Jasikevičius, kartu atsivedęs ir visą buvusį Kauno „Žalgirio“ trenerių štabą.

Taip pat iš karto po pralaimėjimo paaiškėjo, kad klubas atsisveikina su Ante Tomičiumi, Pau Ribasu ir Kevinu Pangosu, o šiandien paskelbta apie du sutarčių pratęsimus.

Manoma, kad artimiausiu metu „Barcelona“ turi pranešti ir apie Nicko Calatheso atvykimą.

2019-2020 m. Katalonijos klubo biudžetas buvo milžiniškas – ko vertas vien Nikolos Mirotičiaus kontraktas. Dar pernai skelbta, kad buvęs NBA žaidėjas į Kataloniją persikėlė pasirašęs šešerių metų trukmės 70 mln. eurų vertės sutartį. Solidžius kontraktus su „Barca“ yra pasirašę ir Alexas Abrinesas, Brandonas Daviesas bei Cory Higginsas.

„Barcelona“ finansiškai yra priklausoma nuo to paties pavadinimo futbolo klubo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)