„Ką gi, jei turėtume galimybę pasikviesti gerą 25-erių metų gynėją, sugebantį kontroliuoti žaidimą, su džiaugsmu tai padarytumėme, - oficialiai klubo svetainei pareiškė M. Kupchakas. - Visgi vasario mėnesį to dar greičiausiai nebus. Svarstysime ir kitus variantus bei aptarsime, ar tai sustiprintų ekipą“.

M. Kupcako žodžiais verta tikėti, nes jis turi reputaciją žmogaus, kuris niekada neapgauna, nors ir yra linkęs kalbėti užuominomis.

Pavyzdžiui, 2005 metais jis pareiškė, kad yra vienas septyniolikmetis moksleivis, kurio jis nenorėtų matyti kitoje komandoje. NBA naujokų biržoje buvo pasirinktas vienintelis 17-os metų žaidėjas - Andrew Bynumas.

Dabar nesunku suprasti, kad M. Kupchakas turi omenyje Bostono „Celtics“ komandos atakų organizatorių Rajoną Rondo. Tokią galimybę sustiprina faktas, kad „Celtics“ vadovai pareiškė, jog komandos priekinėje linijoje norėtų matyti „Lakers“ aukštaūgį Pau Gasolį.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją