Tai buvo trečioji Los Andželo krepšininkų pergalė per penkis susitikimus. "Nuggets" komanda pralaimėjo antrąjį kartą ir yra iškovojusi 2 pergales.

Iki rungtynių pabaigos likus žaisti daugiau nei minutę ir esant rezultatui 89:91 Los Andželo klubo naudai, "Nuggets" krepšininkai turėjo kelias galimybes išlyginti rezultatą, tačiau atakos nebuvo sėkmingos.

Kitoje atakoje metimą prametė "Lakers" žvaigždė Kobe Bryantas ir "Nuggets" gavo dar vieną galimybę išlyginti rezultatą - iki ketvičio pabaigos likus žaisti 8 sekundes visas Denverio komandos penketas puolė į priekį.

Greičiausiai su kamuoliu bėgo italas Danilo Gallinari, tačiau visų nuostabai krepšininkas atakos pabaigai pasirinko ne dėjimą, o metimą iš po krepšio - kamuolys išsirideno iš lanko, o jį atkovojo K.Bryantas, prieš kurį iškart buvo prasižengta.

Stojęs prie baudų metimų linijos "Lakers" lyderis realizavo vieną baudos metimą iš dviejų - 92:89 - ir "Nuggets" paliko 1,1 sekundės. Po minutės pertraukėlės Los Andželo krepšininkų gynyba buvo aktyvi, o "Nuggets" puolėjui Alui Harringtonui teko atakuoti iš beveik 10 metrų atstumo - metimas nepasiekė tikslo.

"Lakers": Andrew Bynumas - 29 tšk., 13 atk. kam., Kobe Bryantas (10 atk. kam., 9 rez. perd.) ir Pau Gasolis - po 17.

"Nuggets": Alas Harringtonas - 21 tšk., Nene, Andre Milleris ir Aaronas Affialo - po 13, Ty Lawsonas - 9 tšk., 8 rez. perd., 2 per. kam., 2 kl.

Kitų šeštadienio NBA lygos reguliariojo sezono rungtynių rezultatai:

Oklahomos "Thunder" - Finikso "Suns" 107:97
Detroito "Pistons" - Indianos "Pacers" 96:88
Hjustono "Rockets" - Atlantos "Hawks" 95:84
Sakramento "Kings" - Niujorko "Knicks" 92:114
San Antonijaus "Spurs" - Jutos "Jazz" 104:89
"Golden State Warriors" - Filadelfijos "76ers" 79:107

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją