Tiesa, D-Mo neslepia, kad dėmesys iš NBA jo neapleidžia: dabar susidomėjimą juo reiškia San Antonijaus „Spurs“ organizacija, be to, ir pastaruosius metus jis galėjo praleisti ne Kinijoje, o Minesotoje, nes jį aktyviai viliojo vietos „Timberwolves“ komanda. Visgi amerikiečių vilionės neprilygo kinų ant stalo mestam net 6 milijonų JAV dolerių vertės pasiūlymui, „Delfi TV“ laidoje iš „Iš rūbinės“ atskleidė kaunietis.

Šį sezoną Kinijoje D. Motiejūnas per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 22,8 taško, atkovodavo po 15,1 atšokusio kamuolio bei atlikdavo po 3,5 rezultatyvaus perdavimo, o per čempionato pertrauką jis spėjo apsivilkti ir Lietuvos rinktinės marškinėlius per dvikova su Belgija bei Čekija – jose metė po 13,5 taško ir griebė po 6 atšokusius kamuolius.

Dabar jis – oficialiai laisvasis agentas ir dairosi naujos darbovietės. Paieškos vyksta trimis kryptimis: NBA, Europos ir Kinijos.

„Man norisi kovoti dėl titulų ir kažką laimėti. Jeigu važiuočiau į NBA, tai tik su galimybe žaisti, o ne sėdėti ant suoliuko. Jeigu važiuočiau į Europos klubą, tai ne į bet kokį, o į tą, kuris galėtų pakovoti dėl ko nors. O jei grįžčiau į Kiniją, tai vėlgi tik tam, kad stengčiausi laimėti“, – pasakoja jis.

Laidos vedėjo Mindaugo Kuzminsko paklaustas, kaip įvertintų savo charakterį, D-Mo negražbyliavo.

„Aš esu sunkaus charakterio. Griežtas, bet teisingas. Labai priklauso nuo žmonių, kurie yra aplink mane. Jeigu jie atviri, geri ir nuoširdūs, aš irgi būnu jiems toks pats. O jeigu kas nors rodo aroganciją, pasakau jiems, kad mums ne pakeliui ir nelabai norėčiau su jais bendrauti“, – rėžė puolėjas.

Tuo metu paprašytas įvardyti geriausių krepšininkų, su kuriais jam teko žaisti kartu, penketą, D. Motiejūnas pasirinko Ty Lawsoną, Jamesą Hardeną, Trevorą Arizą, Patricką Pattersoną ir Joną Valančiūną.

Geriausiu treneriu Donatas įgarsino Kazį Maksvytį.

Visas pokalbis – laidoje „Iš rūbinės“ per visos Lietuvos televiziją „Delfi TV“.

Primename, kad kiekvieną penktadienį „Delfi TV“ eteryje M. Kuzminskas kalbina įdomiausius krepšinio žmones – žaidėjus iš visos planetos, buvusius bendraklubius ir varžovus, trenerius, teisėjus, vadybininkus, agentus bei šokėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)