25-erių metų prancūzas savaitgalį vykusiose VTB lygos rungtynėse prieš Rygos VEF komandą susimušė klubo raumenį. Visgi paaiškėjo, kad trauma buvo kiek rimtesnė nei buvo galvota iš pradžių.

Antradienio vakarą 198 cm ūgio gynėjui Maskvoje buvo atlikta operacija, kurios metu buvo pašalinta susidariusi hematoma. Kiek tiksliai Prancūzijos rinktinės narys negalės žaisti, nėra aišku, tačiau tikrai aišku, kad jam prireiks reabilitacijos.

Eurolygoje buvęs žalgirietis su CSKA marškinėliais spėjo sužaisti 4 mačus, kuriuose ant parketo praleisdavo po 16 minučių, pelnydavo po 4,5 taško ir atlikdavo po 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

Maskvos klubas su 3 pergalėmis ir 1 pralaimėjimu Eurolygoje žygiuoja ketvirtas, o per keturis turus dukart laimėjęs „Žalgiris“ užima 10-ą vietą. Šių dviejų komandų akistata Rusijos sostinėje penktadienį prasidės nuo 19 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)