Marijampolės „Sūduvos“ aukštaūgė buvo tiesiog nesulaikoma – aikštelėje praleisdavo po 33 minutes, įmesdavo 18,8 taško, atkovodavo 14,8 atšokusio kamuolio, atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus ir rinkdavo 25,6 naudingumo balo.

L. Svarytė dominavo viso sezono metu, kai aštuoniskart tapo savaitės žaidėja ir dukart – mėnesio. 190 cm ūgio krepšininkė buvo naudingiausia ir pusfinalio etape.

Tuo tarpu pirmą kartą istorijoje LMKL auksą laimėjusi „Sūduva“ tapo aštuntąja komanda, kuriai pavyko tapti čempione. Prieš tai aukso medaliais džiaugėsi Vilniaus „Kibirkštis“ (6 sykius), sostinės „Lietuvos telekomas“ su keliais skirtingais pavadinimais (13 kartų), Kauno „Laisvė“ (3 kartus), Kauno „LKKI Viktorija“ (kartą), Kauno „VIČI-Aistės“ (dukart), „Utena“ (sykį) ir Kauno rajono „Hoptrans-Sirenos“ (kartą).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją