L. Lekavičius dėl treniruotėje patempto pilvo raumens praleido trečias ir ketvirtas serijos su Šilutės „Šilute“ rungtynes.

Pirmuose dvejuose mačuose pagrindinis „Žalgirio“ dublerių įžaidėjas rinko po 12,5 taško, atkovojo po 1,5 kamuolio ir atliko po 4 rezultatyvius perdavimus.

P. Kleizai paskutinėse rungtynėse prieš Marijampolės „Sūduvą-Mantingą“ buvo stipriai sumuštas šlaunies raumuo. Šakių komandos vadovų teigimu, dėl šios priežasties komandos lyderis bus priverstas lemiamą mūšį stebėti iš šalies. Aštuntfinalio serijoje P. Kleiza į marijampoliečių krepšį meta vidutiniškai po 19,5 taško, atkovoja po 8 atšokusius kamuolius ir atlieka po 4,7 rezultatyvaus perdavimo.

Priminsime, kad tiek Šilutės „Šilutės“ – Kauno „Žalgirio-2“, tiek Šakių „Zanavyko“ – Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ serijose rezultatas lygus 2:2. Lemiamas rungtynes komandos žais šeštadienį, 16.00 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją