Šalies čempionai nacionalinėse pirmenybėse sekmadienio vakarą namuose 89:52 (13:11, 32:14, 28:11, 16:16) nepaliko jokių vilčių Larisos „Faros“ (1/2) krepšininkams, o Lukas buvo dosniausias nugalėtojų komandos žaidėjas.

L. Lekavičius šį mačą pradėjo ant atsarginių žaidėjų suolelio, o nuo jo palikęs aikštelėje praleido 15 minučių. Ir gautą laiką 23-ejų metų lietuvis išnaudojo itin produktyviai.

180 cm ūgio gynėjas pelnė 4 taškus (1/2 dvit., 0/2 trit., 2/2 baud. met.), atliko 6 rezultatyvius perdavimus, perėmė ir prarado po 1 kamuolį, gavo bloką ir išprovokavo 2 varžovų pražangas.

Pagal rezultatyvius perdavimus „Pao“ gretose Lukas buvo geriausias. Arčiausiai lietuvio buvo 5 atlikęs Nickas Calathesas.

Atėnų klube rezultatyviausi su 15 taškų buvo Marcusas Denmonas ir Nikos Pappas, o „Faros“ ekipoje išsiskyrė po 8 taškus įmetę Kevinas Galloway, Giorgos Diamantakos ir Gary Forbesas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)