Per ilgą savo profesionalo karjerą „Panathinaikos“ klubui jis atstovavo keturių skirtingų etapų metu – 1997-2001, 2002-2003, 2008-2011 ir 2013-2017 m. Su klubu iš jis iš viso iškovojo net 19 titulų, tarp kurių yra trys laimėti Eurolygos trofėjai ir 10 Graikijos čempiono titulų.

„Betmano“ pravardę nuo paauglystės turintis graikas tampa laisvuoju agentu.

Praėjusį sezoną „Panathinaikos“ gretose jis jau atliko tik epizodinį vaidmenį – per 24 Eurolygoje sužaistas rungtynes jis rinko tik po 2,1 taško ir atkovojo po 2,4 kamuolio, o aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 12,5 min.

„Panathinaikos“ klubas padėkojo A. Fotsiui už ilgus klubui atiduotus metus ir pažymėjo, kad krepšininkas visuomet liks šios komandos istorijos dalimi.

A. Fotsis buvo ir ilgametis Graikijos rinktinės narys. Su nacionaline savo šalies ekipa 2005 m. jis tapo Europos čempionu, 2006 m. iškovojo pasaulio čempionato sidabrą.

Kitą sezoną „Panathinaikos“ gretose rungtyniaus su Kauno „Žalgiriu“ atsisveikinęs Lietuvos rinktinės kandidatas Lukas Lekavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją