„Nesuprantu, kodėl nebuvo galima susėsti ir viską ramiai išspręsti, o ne padaryti tokį purvą ir sumenkinti mūsų pasiekimą dar labiau“, - nusivylimo LKF atstovais neslėpė L. Kleiza.

Anot Stambulo „Fenerbahce“ klubo krepšininko, atėjus Mindaugui Balčiūnui, rinktinėms nariams buvo sudarytos idealios sąlygos. L. Kleiza sakė manantis, kad jam pritartų ir kiti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės nariai.

Vis dėlto puolėjui nesuprantamiausia buvo, kodėl apie situaciją Lietuvos krepšinyje pasisakė pokerio žaidėjas ir verslininkas bei rinktinės rėmėjas Antanas Guoga.

„Kiek aš matau, tai svarbiausias Lietuvos krepšinio žmogus – Guoga (Antanas - DELFI). Tai mane labiausiai ir stebina. Iš kur? Kaip? Tai man nesuprantama. Visais klausimais pasisako žmogus, kuris neturėtų apie tai iš viso kalbėti“, - pašaipų buvusiam Lietuvos rinktinės viceprezidentui negailėjo L. Kleiza.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)