R. Westbrookas šį NBA sezoną pradėjo ypač galingai – per rungtynes jis vidutiniškai pelno po 31 tašką, atkovoja po 11 kamuolių ir atlieka po 11,4 rezultatyvaus perdavimo, o savo sąskaitoje jau turi 11 trigubų dublių (per 22 rungtynes).

Po trigubą dublį jis rinko 6 pastarosiose rungtynėse iš eilės ir, padaręs tai dar sykį, pakartotų Michaelo Jordano 1989-ųjų pasiekimą, kuomet Čikagos „Bulls“ superžvaigždė atliko 7 trigubus dublius iš eilės.

L. Jameso tai visiškai nenustebintų.

„Jis gali rinkti po trigubą dublį kiekvienose rungtynėse. R. Westbrookas yra tarsi „Energizer“ triušelis, kuris niekada nepavargsta. Iš tikrųjų, pasikeitė pats krepšinis. Dabar viskas tarsi sugrįžo į 9-ąjį praėjusio amžiaus dešimtmetį, kai komandos pelnydavo po 135 tškus ir daugiau“, – teigė L. Jamesas.

Puolėjas mato daugybę R. Westbrooko privalumų, kurie jam ir padeda nuolat puikuotis išskirtine statistika.

„Dėka savo atletiškumo Russellas gali kovoti dėl kamuolių, apskritai kamuolį savo rankose jis laiko didžiąją mačo dalį, o tai jam automatiškai leidžia atlikti rezultatyvius perdavimus. Be to, jis išprovokuoja pražangas, per rungtynes meta maždaug 9 baudų metimus iš kurių didžiąją dalį pataiko. Todėl, pataikęs vos kelis metimus iš žaidimo, jis jau turi dviženklį taškų skaičių“, – vardijo L. Jamesas.

Pats L. Jamesas su komandos draugais gerokai pasilinksmino praėjusią NBA varžybų naktį. „Cavaliers“ 126:94 sutriuškino Niujorko „Knicks“, o žiniasklaidos dėmesio sulaukė „Cavs“ žaidėjų elgesys ant atsarginių suolelio – kur kas labiau nei rezultatas aikštėje, rungtynių pabaigoje jiems rūpėjo žaidimas su buteliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)